vineri, 30 iunie 2017

Sanziene, flori si leacuri

Sanzienele sunt zanele bune care au grija de natura, de echilibrul si relatiile dintre elementele sale. Sunt foarte multe obiceiuri regionale legate de dragostea dintre tineri, de ingrijirea personala sau a gospodariei, de culegerea plantelor de leac, de sarbatoare si cantare a abundentei miraculoase a naturii,insa universal este simbolismul horei supranaturale, inel ce uneste divinul de terestru.

Ce se va intampla?
Vei gasi in gradina *1. o zona de shop/servicii cu produse de welness si ingrijire corporala *2.o zona creata special pentru copii *3. o zona de dialog, dans si impletit cosite in par sau in barbite.

Va fi cu noi :
Ramona Marcoceanu ,educator prenatal ReNasterea, aromaterapeut si terapeut in terapii complementare si alternative ne va aduce uleiuri si cosmetice organice precum si sfaturi referitoare la tratamente alternative.
Andra Gavrila ne va oferi demo-uri despre cum masajul te invață bucuriile simple, te face sa trăieşti şi să zâmbești cu trupul, cu inima, cu toată fiinţa ta.
Gradina din Gura Siriului va avea ceaiuri, conserve delicioase din gradina (visine si trandafiri) si sapunuri din ulei reciclat.
Cristina Lilienfeld ne va povesti despre dansul de contact si improvizatia in miscare (inca neconfirmat).

Evenimentul este organizat in colaborare cu Work At Home Moms Romania, ocazie cu care puteti povesti cu Elena Gorun despre antreprenoriat si maternitate.

Participarea se face pe baza de donatie libera.

///////////////
Cum a fost:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu